Задържаха 14-годишен каруцар, прегазил жена и избягал

Задържаха 14-годишен каруцар, прегазил жена и избягалВЕСТНИК СТАРОЗАГОРСКИ НОВИНИ: 14-годишен жител на казанлъшката ромска махала „Кармен“ е бил задържан след продължило десетина часа издирване по сигнал за прегазена на улицата възрастна жена. Инцидентът с 80-годишната жена е станал на улица „Кремона“ в жк „Изток“ към 15:40 часа на 9 май. Бясно препускаща каруца връхлетяла върху едва кретащата по пешеходната пътека казанлъчанка, която е получила мозъчно сътресение, разкъсно-контузна рана по главата, счупена подбедрица и потрошени три ребра. Каруцарят дори не си направил труда да спре, ударил с камшик коня и продължил пътя си към гетото, коментират свидетелите, които повикали линейка и откарали пострадалата първоначално в ЦКМП – Казанлък, а оттам в УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“, където я хоспитализирали в Клиниката по неврохирургия. Непълнолетният каруцар е разпитан, оказало се, че животното е на вуйчо му, а каруцата – на братовчед. При разпита Асен Г. твърдял, че жената се хвърлила под краката на коня и той направил всичко възможно да избегне прегазването. Бягството от местопроизшествието мургавелкото обяснил със страх от побой, тъй като наблизо имало пияни мъже. Жителите на квартала отдавна настояват да бъде наложена забрана за движение на колите с животинска тяга, почти ежедневно имало случаи на пострадали възрастни мъже и жени.

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!