МЪЛНИЯ: Скандални разкрития за областната управителка на Стара Загора

МЪЛНИЯ: Скандални разкрития за областната управителка на Стара ЗагораТЕКСТ - БИ-НЮЗ: В Би Нюз се получи сигнал в който се твърди, че областния управител на Стара Загора Гергана Микова се е сдобила с общинско жилище по незаконен начин, представяйки се за крайно нуждаеща се. Сигналът е подаден от старозагореца Петър Колев както до главния прокурор, така и до парламентарната комисия за противодействие на корупцията, която към днешна дата се оглавява от патриотара Борис Ячев. Гергана Микова е едно от най-доверените лица на вицепремиера Валери Симеонов.Именно по негово настояване същата бе назначена за областен управител на Стара Загора. За този скандален случай се знаело в Стара Загора, но хората считат, че има наложен чадър и закрила от най-високо политическо ниво. От сигнала ясно се вижда, че Микова няма как да е била крайно нуждаеща се, тъй като същата е притежавала няколко недвижими имота.Единия от имотите и дори се намира в село Борилово, което е известно като град на богаташите в Стара Загора. Според сигнала Микова е подала и декларация с невярно съдържание, за което би следвало да носи наказателна отговорност по чл.313 от Наказателния кодекс. Още по-скандалното е, че патриотарката на Валери Симеонов, докато се е представяла за крайно нуждаеща се, всъщност е била омъжена за един от най-заможните строителни предприемачи, който й осигурявал доста охолен начин на живот. Според експерти тази сделка е нямало как да се случи, ако предтавител на общината не си е затворил очите пред очебийни факти за имотното и семейно състояние на Гергана Микова. Според експертите такова затваряне на очите се постига след съответно стимулиране.Така че, уважаеми г-н Цацаров, Вие сте на ход. Би Нюз публикува сигнала така, както е получен от нас!

Коментари:  

 
#1 Гинка
Предния областен Ранов уреди любовницата се с жилище на областта и тя после му би шута, като го свалиха от власт, но и сегашната областна и тя се сдобива с общинско жилище. Това е върха вече слепи ли сте хора да търпим. Колкото потърсиха сметка на предния областен за раздаване на жилище, толкова и на тази ще и се случи нещо.
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!