Старозагорската областна управителка неоткриваема за съда!

Старозагорската областна управителка неоткриваема за съда!БИ НЮЗ: Областният управител на Стара Загора Гергана Микова, която се прочу и с прозвището "голямата нужда", поради факта, че се е сдобила по престъпен начин с общинско жилище като крайно нуждаеща се,  отново се прочу. Протежето на вицепремиера Симеонов този път се оказа неоткриваема за съда! Месеци наред старозагорския съдия не може да започне дело № 945 от 2018 г., тъй като Микова, която е ответник по делото, е неоткриваема. Призовкарите на Районен съд -Стара Загора са се хванали за главите и се питат ходи ли на работа областният управител, тъй като и на работното ? място не е открита. Стигнало се дори до куриоза председателя на общински съвет Стара Загора да получи призовката вместо Микова, за да не се шиканира делото, но съдът постановил, че същият не е упълномощен да приема призовката от името на Микова и започнало ново издирване на областния управител Гергана Микова. Вероятно протежето на WC министъра получава вещи указания от неговите адвокати как да заобикаля закона, за да не застане на подсъдимата скамейка. Старозагорски граждани са готови да окажат съдействие на съда по издирването на Микова, за да може г-жа "голяма нужда" да  усети законността, която е призвана по Конституция да брани, върху своята глава.

Коментари:  

 
#1 Непримиримата
Как не могат да я открият, бе!Тя си се разхожда съвсем спокойно по улици и културни институции.Преди седмица бях до нея в Драматичен театър на премиерата на "Полковникът-птица".Беше спокойна, издокарана и ухилена.Така че, едва ли е толкова трудно да бъде намерена!
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!