Лекувам постоянен сърбеж отдолу, запек, отпушвам канали

Лекувам постоянен сърбеж отдолу, запек, отпушвам канали Предлагам отпускащи лечебни масажи на дами и пасивни господа на ваш и мой терен, може и в кабинета на кмета в Община Стара Загора (само в работно време!). Лекувам постоянен сърбеж отдолу, запек, чувство за самота и несподелени желания, отпушвам канали, разширявам хралупи (предни и задни)... Изпълнявам всякакви искания - каквото клиентът пожелае. Работя с 22 санта дълъг парчок, дебел и твърд като скала. Главата му е като на малко коте главичката. В Стара Загора не вземам пари за път, до София, Пловдив, Варна и Бургас пътувам само след предварителна уговорка и след заплащане на 12 лв. командировъчни + пътен лист. Живко Тодоров, телефони: 042/614-652, 0885/950-728; електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!