Педи-клуб 'Комфорт' кани всички старозагорски пидяраси

Педи-клуб 'Комфорт' кани всички старозагорски пидярасиСкъпи пидяряси, заповядайте в новооткрития и обновен Педи-клуб "Комфорт" (намира се на ул. "Раковски", на двайсетина метра на юг от кръстовището с ул. "Васил Левски")! Стига сте бродили немили-недраги по градинки и тоалетни, елате в Педи-клуб "Комфорт" - то и без това няма други посетители, които да ви притесняват и обиждат, така че целия педи-клуб е на ваше разположение. В Педи-клуб "Комфорт" вече сме изградили "пидяраския рай" - управителят е пидярас, келнерката е пидяраска, пък и аз, Янко Янков, също обичам пидяраските номера - едно време се обличах в женски дрехи, с тях дори отидох да обера клона на Енергото в кв. "Зора", тоест - ЕДИН ОТ ВАС СЪМ! Ако желаете мъжка ласка, може да се обръщате към управителя на Педи-клуб "Комфорт" - Мирослав Иванов, а за групови посещения търсете мен - Янко Янков. Телефон за контакти: 0887/36-44-44.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!