Предлагам Жигули за жени на всякяква възраст, може и на стари баби

Предлагам Жигули за жени на всякяква възраст, може и на стари бабиКултурен, възпитан, интелигентен, с богата обща култура, активен спортист, висок, мускулест, с къса коса, светли очи. Готов съм да задоволя всички ваши нужди със старото си Жигули. Кочанът ми е като на магаре и съм издържлив като звяр! Не се колебайте, свържете се с мен на посочените и-майл или телефони! Ако сте сериозни, не се притеснявайте - дискретен съм! Не важи за мъже, освен ако не искате просто да гледате съпругата си в моите обятия! Разполагам със собствен терен на втория етаж в сградата на Община Стара Загора! Йордан Николов, телефони: 0888/60-42-62, 042/614-655, 042/918-655, 042/600-272; електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!