Реституираното ТКЗС 'Бедечка' търси орачи

Реституирано ТКЗС търси орачиРеститутките от ТКЗС "Бедечка" спешно търсят орачи на нивите си. Няма значение с трактор, волска тяга или гола мотика, важно е ралото да е твърдо и дебело. Кандидат-орачите не трябва да имат предразсъдъци, а да орат наред - без значение от възрастта и пола на нивата, дали нивата е със задно или предно изложение, дали е екологично чиста или занемарена и обложена с нечистотии. Сред кандидатите не се допускат комунисти и еколози. Търсим само практикували еболози! Предимство за кандидатите е да имат опит в груповата оран и в подводното гмуркане без шнорхел. Всички желаещи могат да се обадят на телефон 0887/36-44-44 на пиар агента на ТКЗС "Бедечка" Янко Янков, носещ славния прякор Гъза. В удобен за кандидат-орача час Янко Гъза ще проведе минетално събеседване с него и ще изпробва уменията му. Одобряването става на място, а одобрените кандидати започват веднага работа в ТКЗС "Бедечка"!

Коментари (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!):   

 
#1 Орач 09-07-2017 19:58
Абе то като става въпрос за оране бахчите на тези старозагорски палавници, бих изорал оная по-младата, дето е от ляво, ама тая от дясно си я орете вие в Стара Загора.
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!