Безплатни изследвания организира Сдружение „Диабет“

Безплатни изследвания организира Сдружение „Диабет“

Безплатно замерване на кръвната захар, на кръвното налягане и на слуха организира Сдружение „Диабет“ в Стара Загора. Измерванията ще се правят от 8,30 до 11 ч. в клуба на сдружението на ул. „Столетов“ № 60 от медицински специалисти. Осигурени са 150 безплатни глюкомера за болните от диабет тип 2.  Инициативата е по повод 14-ти ноември, Световният ден за борба с диабета. Няма записване.“Всеки, който желае, може да дойде и да си измери кръвната захар и да провери слуха си, независимо дали е наш член или не. Няма да върнем никого“ Това съобщи за Радио Стара Загора председателката на сдружението  Пенка Ялъмова, и уточни, че до момента 40 старозагорци са изявили желание да прегледат слуха си, но очакват много повече желаещи.

Добавете коментар (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!)

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!