Безплатни изследвания организира Сдружение „Диабет“

Безплатни изследвания организира Сдружение „Диабет“

Безплатно замерване на кръвната захар, на кръвното налягане и на слуха организира Сдружение „Диабет“ в Стара Загора. Измерванията ще се правят от 8,30 до 11 ч. в клуба на сдружението на ул. „Столетов“ № 60 от медицински специалисти. Осигурени са 150 безплатни глюкомера за болните от диабет тип 2.  Инициативата е по повод 14-ти ноември, Световният ден за борба с диабета. Няма записване.“Всеки, който желае, може да дойде и да си измери кръвната захар и да провери слуха си, независимо дали е наш член или не. Няма да върнем никого“ Това съобщи за Радио Стара Загора председателката на сдружението  Пенка Ялъмова, и уточни, че до момента 40 старозагорци са изявили желание да прегледат слуха си, но очакват много повече желаещи.

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!