Биографичната книга и документалният филм за Невена Коканова тази вечер са в Сливен

Биографичната книга и документалният филм за Невена Коканова тази вечер са в Сливен

Биографичната книга „Години любов. Невена Коканова.“ и документалният филм „Невена Коканова. Пътуване”, посветени на 80-годишнината от рождението на актрисата,ще бъдат представени тази вечер  от 17:00ч., в Камерна зала на ДТ ”Стефан Киров” в Сливен.

Събитието се организира от РБ ”Сава Доброплодни” в партньорство с ИК ”Книгомания” и ДТ „Стефан Киров” и е част от национално турне. Книгата и филмът ще бъдат представени от техния автор - журналистът Георги Тошев, каза за Радио Стара Загора Росица Василева, директор на РБ ”Сава Доброплодни”.

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!