Ден на отворените врати на ФОБИ

Ден на отворените врати на ФОБИ

Фестивалът на оперното и балетното изкусво - Стара Загора прави днес Ден на отворените врати. Всички посетители ще могат да проследят подбрани архивни кадри, включващи събития от периода 1987-2016 г., макети от декори на постановки и презентация на сценографски проекти. Те ще получат специални отстъпки между 20 и 50% за последните билети от трите събития на фестивалната програма: първото изпълнение в Стара Загора на операта "Алчина" от Хендел днес, Гала концерта на участниците в майсторския клас на Бруна Балиони утре и Девета симфония от Бетовен в събота. Заповядайте във фоайето на операта между 14:00 и 18:00.

Първите часове от Деня на открити врати са за групи от Професионалната гимназия по строителство и Математическата гимназия.

Добавете коментар (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!)

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!