Димитър Ганев: На пленума на БСП пролича острата конфронтация между Нинова и Станишев

Димитър Ганев: На пленума на БСП пролича острата конфронтация между Нинова и Станишев

За БСП и нейния председател предстоящите избори не са избори за Европейски парламент, а избори, на които трябва да се накаже управляващата формация и да се увеличи натискът за оставка на правителството – коментира в ефира на Радио Стара Загора политологът Димитър Ганев. Кампанията на Корнелия Нинова ще бъде насочена към националния политически процес. В този смисъл изборът на Елена Йончева за водач на листата до голяма степен е демонстрация на всичко това. От друга страна на пленума пролича острата конфронтация между Нинова и Станишев, допълни Димитър Ганев и направи прогноза за предстоящите предизборни процеси в левицата.

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!