Зам.-министър Деница Николова откри ремонтирана детска градина и информационна кампания в Казанлък

Зам.-министър Деница Николова откри ремонтирана детска градина и информационна кампания в Казанлък

Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител Деница Николова посети днес Казанлък и участва в информационен ден, целящ да запознае местната власт, частния и неправителствения сектор и обществеността, за възможностите за нисколихвено кредитиране на проекти по оперативна програма „Региони в растеж“. Акцент бе поставен върху възможностите за финансиране на обекти на културното и религиозно наследство от национално и световно значение. 

По-рано зам.-министър Николова откри и обновената детска градина  „Слънце“ в Казанлък. Детското заведение е част от проекта „Обновяване на образователна инфраструктура в Община Казанлък“ на стойност над 9,5 млн. лв., осигурени от ОП „Региони в растеж“ 2014-2020 г., по който са ремонтирани общо осем образователни институции. Сред тях 5 училища и три детски градини. Николова заяви, че цел на правителството е до 2020 г. да успее да обнови 80% от образователната инфраструктура в страната.

Подробности за двете събития чуйте в репортажа на Иван Славов:

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!