Модернизират градския транспорт на Казанлък със 7 електробуса и нови спирки

Модернизират градския транспорт на Казанлък със 7 електробуса и нови спирки

Казанлък ще има модерен и екологичен градски транспорт след като проектът на Общината за интегриран градски транспорт получи одобрение и финансиране по Оперативна програма „Региони в растеж 2014-2020“, приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“. Според

В първия етап на реализация на проекта за интегриран градски транспорт ще бъдат закупени 7 електробуса, ще бъдат реконструирани 23 спирки с навеси и информационни табла.

„Общата стойност на проекта е 3 690 050 лева. 4 февруари е крайния срок за подаване на оферти за участие в обществената поръчка, а в средата на месец март трябва да е ясен изпълнителят“, съобщи днес ръководителят на проекта инженер Кънчо Христов.

Още за новия градски транспорт на Казанлък чуйте в звуковия файл

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!