Нова победа на „Локомотив“

Нова победа на „Локомотив“

В отложена среща от 10 кръг на първенството в женската баскетболна „А“ група „Локомотив“ прие „Шампион 2006“ София  и победи с 68:64. Срещата бе интересна и премина през обрати. Първото полувреме на двубоя  бе равностойно. В средата на третата четвърт силна серия на госутващия отбор позволи на „Шампион 2006“ да натрупа аванас от 13 точки в края на частта. Четири минути и половина преди края на срещата домакините от „Локомотив“ успяха да изравнят за 60:60. Силни изяви на Виктория Иванова позволиха на домакините да триумфират с победата. Тя записа 25 точки за „Локомотив“. Златка Маданкова добави 13. За „Шампион 2006“ Деница Петрова бе най-резултатна и отбеляза 24 точки. В следващия, 13 кръг на първенството, „Локомотив“ ще гостува на НСА в столицата. Този двубой е насрочен за 18 януари.

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!