Омбудсманът Мая Манолова се срещна с протестиращи медици

Омбудсманът Мая Манолова се срещна с протестиращи медици

Медиците от Казанлък, работещи в най – голямата общинска болница у нас, излязоха за 14 – ти пореден ден на символичен протест. Националният омбудсман Мая Манолова се срещна с тях и се ангажира с търсене на решение. Работещите настояват за адекватно заплащане на техния труд. 

Казанлъшката многопрофилна болница обслужва население от над 100 хиляди жители от пет общини: Казанлък, Мъглиж, Павел Баня, Гурково и Николаево.

На днешния протест управителят на болницата д-р Кети Маналова не дойде, за да отговори на наболелите въпроси на своите колеги. 

Чуйте подробности в звуковия файл:


You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!