Полузащитникът Майлсон Лима на проби в Берое

Полузащитникът Майлсон Лима на проби в Берое

Холандският полузащитник Майлсон Лима ще бъде на пробен период в „Берое“. Очаква се той да направи своята първа тренировка. Лима е свободен агент и за последно е играл в румънския „Виторул“ Констанца. Майлсон Лима е на 24 години, роден в Хага, Холандия. Има един мач за националния отбор на островната държава Кабо Верде . Играе като външен полузащитник. Той е юноша на „Доордрехт“, а освен за този отбор в Холандия е играл още за „Фортуна“ Ситард.

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!