Приоритети в Бюджет 2018 на Стара Загора

Приоритети в Бюджет 2018 на Стара Загора

С близо 105 милиона лева бюджет ще разполага Община Стара Загора през 2018 година. Предстои общинските съветници да гласуват финансовата рамка на сесия в края на януари. И през тази година данъците и таксите остават без промяна. Стара Загора е с най-ниски налози сред шестте най – големи областни града в страната. Стара Загора е и сред водещите общини по усвояване на европейски средства у нас. На фокус ще бъде културната инфраструктура. Нов музей, концертна зала, център за работа с талантливи деца ще отворят врати в близко бъдеще. 

Ремонти на училища, детски градини, физкултурни салони предстоят през следващите месеци. 

Мащабни проекти и дейности ще се реализират с пари от местната хазна и европейски средства.

Чуйте подробности от разговора на Таня Балабанова с Диян Димитров, председател на Постоянната комисия по бюджет и финанси в Общинския съвет. 

Добавете коментар (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!)

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!