Сдружение Самаряни организира за трета поредна година инициативата „Помогни на Дядо Коледа“

Сдружение Самаряни организира за трета поредна година инициативата „Помогни на Дядо Коледа“

За трета поредна година Сдружение „Самаряни“ организира в Стара Загора кампания „Помогни на Дядо Коледа“, в която се събират подаръци за деца и жени, пострадали от насилие, деца в социална изолация, деца в риск от изоставяне.

Сдружението си поставя за цел да събере 60 кутии с подаръци за 26 момичета и 34 момчета до 18-ти декември, каза в студиото на Радио Стара Загора Мария Данева от Сдружение „Самаряни“.

Медиен партньор на инициативата е Радио Стара Загора, които ще осигурим 11 подаръка, а до момента в офиса на сдружението има вече пристигнали 7 кутии с подаръци.

Желаещите да се включат в кампанията трябва да опаковат в здрава кутия нови неща за детското ежедневие, да направят списък на подаръците и да отбележат възрастта и пола на детето, допълни Данева:

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!