С 10 футболисти „Верея“ стартира подготовка

С 10 футболисти „Верея“ стартира подготовка

Първа тренировка от подготовката за новото футболно първенство проведе старозагорският първодивизионен „Верея“. „Започваме с 10 играчи“, съобщи за радио „Стара Загора“ Николай Демирев, спортен директор на „Верея“. Той допълни, че в понеделник и вторник се очаква на проби да пристигнат още поне толкова играчи, сред които ще има немалко чужденци. Някои от чужденците ще бъдат доведени от новия старши треньор на „Верея“. Името му засега не се съобщава, както и националността му. Той ще проведе първото си занимание със старозагорския отбор във вторник. Подготовката на „Верея“ ще бъде съобразена с желанието на новия наставник. До 24 или 25 януари старозагорци ще тренират на своя стадион „Трейс Арена“. След това се планира близо двуседмичен лагер в България или Турция. Къде, ще реши отново новият треньор. „Преговаряме за съперници в контроли, засега за датите 19 и 23 януари“, съобщи още Николай Демирев. След като бъде определено къде ще бъде лагера, ще бъдат търсени и още съперници за контролни срещи.

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!