С 15 лева по-малко е средната пенсия в Сливен в сравнение с останалите в страната

С 15 лева по-малко е средната пенсия в Сливен в сравнение с останалите в страната

С 15 лева по-малко получават пенсионерите в Сливенска област в сравнение с останалите в страната. Така хората в неактивна трудова възраст в региона  се нареждат на едно последните места по доходи. Средната пенсия за страната е 320 лева, а в Сливенска област тя е 305 лева. Пенсионерите в областта са 54 хиляди, като от тях 34% от тях получават минимална пенсия. Това съобщи директорът на териториалната дирекция на Националния осигурителен институт Стефан Робето. Информация на кореспондента ни в Сливен Стоян Радев.

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!