Таня Михайлова: Повишаването на квалификацията мотивира учителите

Таня Михайлова

Кръгла маса на тема „Квалификацията на педагогическите специалисти – тенденции и перспективи“ започна днес в Стара Загора. Събитието, което продължава и в този час, се провежда в изпълнение на Национална програма „Квалификация“ на Министерството на образованието и науката и се организира от Департамента за информация и повишаване квалификацията на учителите към Тракийския университет. На кръглата маса присъстват над 120 представители на педагогическата общност от цялата страна, а между официални гости е заместник-министърът на образованието и науката Таня Михайлова:

Добавете коментар (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!)

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!