Театър под звездите за пети пореден път в Стара Загора

Театър под звездите за пети пореден път в Стара Загора

За пета поредна година старозагорският Драматичен театър "Гео Милев" ще закрие  театралния сезон с представления под звездите. Спектаклите ще се представят на сцена Лапидариум в Регионален исторически музей Стара Загора. Началният час на всички представления на открито е 21.00.

Първата постановка ще се играе на 27-ми юни, а последната, с която ще бъде закрит сезонът, е на 13-ти юли. Първите 40 билета, закупени за всяко представление са на преференциална цена. 

"Избрали сме най-предпочитаните от публиката заглавия от репертоара ни през годината", съобщи в интервю за Радио Стара Загора директорът на театъра Ивелин  Керанов.Добавете коментар (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!)

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!