Чудотворната икона на Пресветата Богородица Скоропошлушница ще остане в старозагорска епархия до 16 октомври 2018 година.

Чудотворната икона на Пресветата Богородица Скоропошлушница ще остане в старозагорска епархия до 16 октомври 2018 година.

Чудотворната икона на Пресветата Богородица „Скоропослушница“ ще бъде изложена днес за поклонение в храма „Св. Иван Рилски“ в град Раднево, съобщи за радио Стара Загора кореспондентът на Старозагорска митрополия Благовест Илиев. От 17 часа старозагорският митрополит Киприян ще отслужи вечерно богослужение в храма, който ще остане отворен до 24 часа. Иконата ще остане в град Раднево до 15 часа на 12 октомври, петък, след което ще отпътува за Свиленград и ще бъде изложена отново за поклонение в храма „ Света Троица“. Последната спирка на чудотворната икона в старозагорска епархия е на 13 октомври в град Казанлък:

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!