„Берое“ преодоля „Славия“

„Берое“ преодоля „Славия“

Волейболистките на „Берое“ победиха „Славия“ и във втория четвъртфинален плейоф от НВЛ за жени и се класираха за полуфинала с 2:0 победи. След убедителното 3:0 гейма в първия мач, игран вчера в Казанлък, днес старозагорки излязоха в зала „Иван Вазов“ в променен състав. В игра бяха волейболистки, които по-рядко участват в мачове. Първият гейм бе равностоен, гостенките започнаха силно и водиха до един момент, имаше смени на водачеството в резултата, но в последна сметка се стигна до 26:24 за „Берое“. Вторият гейм домакините спечелиха по-леко с 25:18. В третата част старозагорки бяха много убедителни и тя приключи при резултат 25:8. В полуфинала „Берое“ ще играе срещу крайния победител от двубоя „Левски“ – „Казанлък Волей“.

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!