„Берое Стара Загора“ загуби от „Боташспор“

„Берое Стара Загора“ загуби от „Боташспор“

В среща от турнира ФИБА Еврокъп „Берое Стара Загора“ прие турския „Боташспор“ и претърпя крах с повече от 40 точки разлика при крайното 51:98. Отборът от Адана превъзхождаше през цялото време и не срещна сериозни проблеми за победата си в Стара Загора. Гостенките поведоха от първите минути и с всяка част преднината им се увеличаваше. След 10 минути игра на таблото бе изписано 17:36. На полувремето преднината на „Боташспор“ надмина 20 точки при 33:56. След 30 игрови минути гостенките водеха с 42 точки при 43:85. В последните минути резултатността падна, но в последна сметка турският отбор се наложи повече от убедително с 51:98. За победителките най-резултатни бяха Джуъл Лойд с 25 точки и Елизабет Уилямс с 15. За „Берое Стара Загора“ Ана Почек реализира 25 точки, Бриана Люис добави 10, а Виолина Кочева 7. В следващия кръг от надпреварата Старозагорки ще приемат „Чукурова“ Турция.

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!