Фейсбук-групи от Стара Загора

Тук ще намерите всичко интересно от фейсбук-групите в Стара Загора: най-големите простотии, най-жестоките спорове, най-важните и интересни теми!

Десислава Петкова показа свидетелството за съдимост на Йо Йо...

Десислава Петкова показа свидетелството за съдимост на Йо Йо...В разгорялата се битка между Янко Гъза и Йордан Йорданов се включи и Десислава Петкова, която показа във фейсбук съдебно свидетелство, което уж е на Йордан Йорданов. Йордан Йорданов реагира веднага, че ще съди Десислава... Според Десислава обаче свидетелството не е фалшифицирано и Йордан наистина е бил осъждан през 1991 г. Нека проследим коментарите по темата:
Desislava Petkova Йордан Йорданов тръгнал да събира подписи срещу общинския съветник Янко Янков. На база аморално...

В старозагорския фейсбук отново се понесе вълшебният мирис на Гъз... (част 2)

В старозагорския фейсбук отново се понесе вълшебният мирис на Гъз... (част 2)Янко Янков, носещ гордо славния прякор Гъза, продължава с хулиганските си прояви. На 18.07.2017 г. общинският съветник нападна двама еко ективисти пред новоизградената детска площадка до малкият "Аскент", където се намира и новостроящата се кръчма на майката на Янко Янков - видео по случая можете да видите...

В старозагорския фейсбук отново се понесе вълшебният мирис на Гъз...

В старозагорския фейсбук отново се понесе ароматният мирис на Гъз...Янко Янков, носещ гордо славния прякор Гъза, продължава с хулиганските си прояви. На 18.07.2017 г. общинският съветник нападна двама еко ективисти пред новоизградената детска площадка до малкият "Аскент", където се намира и новостроящата се кръчма на майката на Янко Янков - видео по случая можете да видите...

ШОК: Общинската съветничка Ивета Азиатския трипер била бременна?!

ШОК: Общинската съветничка Ивета Азиатския Трипер била бременна?!Драги старозагорци, страшен слух плъзна из старозагорските групи във Фейсбук: Бившата проНститутка и настояща общинска съветничка Ивета Лазарова, по прякор Азиатския трипер, била бременна:
Жулиен Иванов Извинявам се за невежеството си, ама коя е тази Ивета трипера, за която чета цял ден по групите, и така и не разбрах от кого била бременна? Ако някой има инфо, моля нека да сподели.
Милен Минев Тази не беше ли любовницата на Янко Янков?
Mira Jivanmukti О...

По фейсбук търсят старозагорката, която се изс*а във вход

По фейсбук търсят старозагорката, която се изс*а във входСлед като във фейсбук бе качено едно видео, на което ясно се вижда как една жена се изс*а във вход в Стара Загора и веднага започнаха да я търсят. Дано някой познае жената! Вижте фейсбук дискусията по темата:
АЛБЕНА СТОЯНОВА Нека я разпознаят и дано поне малко се засрами!
Диана Петрова Неприятна гледка, особенно от "дама".
KosYo Dimitrov Явно е и кьорава щом се*е пред камерата!
Krasimira Nikova Ужас. Просто потресаващо....

ШОК: Фейсбук изтри профила на Янко Янков

ШОК: Фейсбук изтри профила на Янко ЯнковГолям цирк, голям панаир: на 16.06.2017 г. Фейсбук изтри профила на фейсбук героя на Стара Загора Янко Янков, по прякор Гъза. Горд съм, че пръв забелязах липсата на този профил, както и че е останал резервния профил на Гъза. Веднага споделих в групите "благата вест" и започнаха едни коментари... Вижте сами:
Михаил Михайлов Днес сутринта (16.06.2017 г.) след масирано докладване от природозащитници бе спрян профила на Янко Янков във Фейсбук!...

Литературният критик Георги Янев за Референдума и Бедечка

Литературният критик Георги Янев за Референдума и БедечкаПогледът на литературния критик Георги Янев върху нещата винаги е интересен. Дори и да не си съгласен с него, пак ти е интересно като четеш написаното от Георги Янев... Ето неговата гледна точка за референдума за Бедечка:
Georgi Yanev Преди десет дни писах, че референдума в Стара Загора няма да мине, но че гербаджийското мислене е феноменално - подкрепят мажоритарния вот, защото знаят, че няма да мине, Живко Тодоров ползва същата схема: инициира референдума, за да ползва болшинството за свой...

Фейсбук реакции на обвиненията срещу Евгений Жеков

Фейсбук реякции на обвиненията срещу Евгений ЖековФалшивият профил Andon Shalimanov (зад който се крие Янко Янков) пусна една история за Евгений Жеков и Мария Динева и във Фейсбук са започна веднага дискусия, още повече, че историята беше за парк "Бедечка":
Andon Shalimanov Защо Евгени Жеков и общинската съветничка Мария Динева искат "Бедечка", да остане парк? Отговора е повече от ясен. Фирмите "Геоинвест", ООД в която съдружници са Евгений Гинев Жеков, Мария Танева Динева и Младен Бончев Буюклиев и Старозагорски имоти на Евгени Жеков...

Битката за Бедечка загрубя, вадят се лични компромати...

Битката за Бедечка загрубя, вадят се лични компромати...Драги старозагорци, ненаялите се реститути явно се уплашиха от общественото мнение и предстоящия референдум и започнаха да вадят всякакви уж компромати срещу хората, искащи запазването на парк Бедечка. Наскоро (03.06.2017 г.) от фалшивия профил Николай Николов бяха разпространени едни лични снимки на Мирослава Славова, по-известна като Мира Протеста. Най-странното е, че в тези снимки няма нито аморално поведение, нито нещо злепоставящо Мира, но бяха пуснати едва ли не да внушат, че има и...

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!