Фейсбук-групи от Стара Загора

Тук ще намерите всичко интересно от фейсбук-групите в Стара Загора: най-големите простотии, най-жестоките спорове, най-важните и интересни теми!

Плувният басейн в Стара Загора 'замириса' на корупция!

Плувният басейн в Стара Загора 'замириса' на корупция!До каквото се докосне кметът на Стара Загора Живко Тодоров започва да мирише на корупция и на схеми за източване. Плувният басейн в града не прави изключение: След като Общината даде 2-3 милиона за ремонт, не мина и половин година и "ремонтирания" басейн започна да се руши. Това не убягна от старозагорските фейсбук групи - кмете, защо не се гръмнеш, гадино корумпирана!
Милка Колдамова Колко струваше ремонтът на басейна? Мазилката е вече на юфка и единият стъклопакет...

Обявиха журналиста Максим Добрев за лизач на Гъза

Обявиха журналиста Максим Добрев за лизач на ГъзаПрогресивната старозагорска общественост настръхна срещу Максим Добрев след негова публикация, че Янко Янков - Гъза ще строи детска площадка със собствени средства... То да беше само това, но за някой дребен лев от Янко Гъза Максим сравни в сайта си долнопробния Янков вертеп до малкия Аскент с осмото чудо на света... Това вече отприщи справедливия гняв!  
Лъчезар Кънчев Доскоро все не можех да определя, кой държи палмата на първенството в дисциплината Лизане и...

Десислава Петкова показа свидетелството за съдимост на Йо Йо...

Десислава Петкова показа свидетелството за съдимост на Йо Йо...В разгорялата се битка между Янко Гъза и Йордан Йорданов се включи и Десислава Петкова, която показа във фейсбук съдебно свидетелство, което уж е на Йордан Йорданов. Йордан Йорданов реагира веднага, че ще съди Десислава... Според Десислава обаче свидетелството не е фалшифицирано и Йордан наистина е бил осъждан през 1991 г. Нека проследим коментарите по темата:
Desislava Petkova Йордан Йорданов тръгнал да събира подписи срещу общинския съветник Янко Янков. На база аморално...

В старозагорския фейсбук отново се понесе вълшебният мирис на Гъз... (част 2)

В старозагорския фейсбук отново се понесе вълшебният мирис на Гъз... (част 2)Янко Янков, носещ гордо славния прякор Гъза, продължава с хулиганските си прояви. На 18.07.2017 г. общинският съветник нападна двама еко ективисти пред новоизградената детска площадка до малкият "Аскент", където се намира и новостроящата се кръчма на майката на Янко Янков - видео по случая можете да видите...

В старозагорския фейсбук отново се понесе вълшебният мирис на Гъз...

В старозагорския фейсбук отново се понесе ароматният мирис на Гъз...Янко Янков, носещ гордо славния прякор Гъза, продължава с хулиганските си прояви. На 18.07.2017 г. общинският съветник нападна двама еко ективисти пред новоизградената детска площадка до малкият "Аскент", където се намира и новостроящата се кръчма на майката на Янко Янков - видео по случая можете да видите...

ШОК: Общинската съветничка Ивета Азиатския трипер била бременна?!

ШОК: Общинската съветничка Ивета Азиатския Трипер била бременна?!Драги старозагорци, страшен слух плъзна из старозагорските групи във Фейсбук: Бившата проНститутка и настояща общинска съветничка Ивета Лазарова, по прякор Азиатския трипер, била бременна:
Жулиен Иванов Извинявам се за невежеството си, ама коя е тази Ивета трипера, за която чета цял ден по групите, и така и не разбрах от кого била бременна? Ако някой има инфо, моля нека да сподели.
Милен Минев Тази не беше ли любовницата на Янко Янков?
Mira Jivanmukti О...

По фейсбук търсят старозагорката, която се изс*а във вход

По фейсбук търсят старозагорката, която се изс*а във входСлед като във фейсбук бе качено едно видео, на което ясно се вижда как една жена се изс*а във вход в Стара Загора и веднага започнаха да я търсят. Дано някой познае жената! Вижте фейсбук дискусията по темата:
АЛБЕНА СТОЯНОВА Нека я разпознаят и дано поне малко се засрами!
Диана Петрова Неприятна гледка, особенно от "дама".
KosYo Dimitrov Явно е и кьорава щом се*е пред камерата!
Krasimira Nikova Ужас. Просто потресаващо....

ШОК: Фейсбук изтри профила на Янко Янков

ШОК: Фейсбук изтри профила на Янко ЯнковГолям цирк, голям панаир: на 16.06.2017 г. Фейсбук изтри профила на фейсбук героя на Стара Загора Янко Янков, по прякор Гъза. Горд съм, че пръв забелязах липсата на този профил, както и че е останал резервния профил на Гъза. Веднага споделих в групите "благата вест" и започнаха едни коментари... Вижте сами:
Михаил Михайлов Днес сутринта (16.06.2017 г.) след масирано докладване от природозащитници бе спрян профила на Янко Янков във Фейсбук!...

Литературният критик Георги Янев за Референдума и Бедечка

Литературният критик Георги Янев за Референдума и БедечкаПогледът на литературния критик Георги Янев върху нещата винаги е интересен. Дори и да не си съгласен с него, пак ти е интересно като четеш написаното от Георги Янев... Ето неговата гледна точка за референдума за Бедечка:
Georgi Yanev Преди десет дни писах, че референдума в Стара Загора няма да мине, но че гербаджийското мислене е феноменално - подкрепят мажоритарния вот, защото знаят, че няма да мине, Живко Тодоров ползва същата схема: инициира референдума, за да ползва болшинството за свой...

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!