Битката за Бедечка загрубя, вадят се лични компромати...

Битката за Бедечка загрубя, вадят се лични компромати...Драги старозагорци, ненаялите се реститути явно се уплашиха от общественото мнение и предстоящия референдум и започнаха да вадят всякакви уж компромати срещу хората, искащи запазването на парк Бедечка. Наскоро (03.06.2017 г.) от фалшивия профил Николай Николов бяха разпространени едни лични снимки на Мирослава Славова, по-известна като Мира Протеста. Най-странното е, че в тези снимки няма нито аморално поведение, нито нещо злепоставящо Мира, но бяха пуснати едва ли не да внушат, че има и нещо друго, непоказано... Поне аз така изтълкувах набора от снимки, като за мен единствения проблем е, че това са лични снимки. Всъщност това и възмути старозагорци, а фалшивият профил "подви опашка". Тук искам само да вметна, че това е типично ГЕРБаджийско-ченгесарски почерк - на времето пак тези дегенерати от ГЕРБ бяха разпространили едно видео с Борис Боричев от БСП и бяха пуснали слуха, че това са кадри от някакво парти, но което Борис Боричев смъркал кокаин... Само дето на кадрите не се виждаше подобно нещо - Боричев нито смъркаше нещо, нито се секнеше, нито пиеше, нито пушеше... само че веднъж като завъртите слуховете (но май се поотплеснах малко!)...
Nikolai Nikolov Скъпи съграждани нека да ви запозная с другата страна на една персона, която е едно от лицата на протестна мрежа "Спасете Бедечка". Персона по-известна като Мира-протеста. Персона, която не се притеснява, че данъците в града ще се вдигнат в пъти, защото едва ли плаща такива!?
Искра Михайлова Какви са тези глупости. Г-н Николов, защо си позволявате да публикувате в интернет пространството снимки, които не са на Вас самият или Вие просто пишете с псевдоним и сте някоя от дамите по фотосите?
Mira Jivanmukti Не е от дамите на снимките. Нито от господата.
Искра Михайлова Естествено, че не. в тази връзка се чудя, защо си позволява да борави с чужди снимки...
Gencho Rachev Искра Михайлова, защото е кретен?!?
Miro Yovchev Постът е за триене, но как пък да изтриеш такова гигантско излагане. Решението си остава на Мира май...
Милка Колдамова Мира да каже. То, такъв шедьовър на падението как да го изтриеш?
Антония Абрашева Не трий, че не съм приключила с принт-скрийните. Това си е за съд.
Mira Jivanmukti Недейте, моля ви. Оставете хубавия пост. После от къде ще науча истината за себе си, ако го изтриете?
Патилан Бой Че кво им е на снимките Готини каки партират яко??
Любомира Райкова Г-н Николов, изключително лошо впечатление прави, да се ровите по профилите на хората и да публикувате техни снимки в група, особено ако преди това не сте попитали за разрешение! Дори и да мисля, че е в обществен интерес "Бедечка" да е парк, никога не бих си позволила да ровя в профила Ви и да започвам лична вендета с Вас, само защото не сме на едно мнение! Вярвам, че ще разберете анонса ми и по интелигентен начин ще водите дебат! За да убедите старозагорци в правотата моля Ви използвайте факти!
Diana Iskreva Това Николай имало ли е родители да го възпитат? Напълно са го изтървали в първите му 7.
Любомира Райкова Без да ме молите г-н Николов, ще Ви покажа как според мен интелигентно да поставиш аргументите си: На територията на парк "Бедечка" има над 3500 картотекирани дървета. Единствената река, която минава през Стара Загора се намира именно в тази територия. Третият по-важност климатичен поток отговарящ за цялостния климат на Стара Загора минава през тази територия. И съответна ако вместо растителност има жилищни постройки е сигурно, че климата на града, ще бъде още по-замърсен! Ето само няколко аспекта, заради които мисля, че на 18.06 трябва да гласуваме с "Да"! Ще съм Ви благодарна, ако Вие можете да спазвате същия тон, поставете аргументите си, без лични нападки, те не помагат на никого да вземе правилното за него решение!
Антония Абрашева Nikolai Nikolov, за не помня вече кой път ще ви задам въпроса: Като не искате да плащате по-високи данъци, защо и как искате Общината да ви построи инфраструктурата на грозния квартал, който сте замислили? А хартата подписахте ли я??? А Мира е страхотна! За разлика от безличното ви многоличие.
Stefan Iliev Нищо обезпокоително не виждам в снимките. Млади хора се веселят. Виж, драсканиците на трола "Николов" са доста гнусни.
Stefan Georgiev На мен ли ми се струва така или някой реститут, "защитаващ" финансовите интереси на цяла община (и най-вече своите) съвсем в духа на комунизма се държи като морален милиционер, опитваш се да изобличи "отвратителното лице на враговете на народа"? Е не е успял !
Деяна Господинова Ей, ама наистина ли си мислите, че можете безнаказано да ровите из профилите на хората, да публикувате снимки-техни и на децата им и да изсипвате всякакви помии по техен адрес????? За какви се мислите, с какво право, а вие случайно да не сте ангели небесни???? Няма по-надолу, дъното е стигнато. Ако ви познавах, щях да ви заплюя лично в очите!!!
Мария Халваджиева И какво и има на Мира?! И кой Ви дава право да публикувате снимките и ?!
Мария Динева "Николай Николов", ти честен и почтен човеко, мислещ денонощно само и единствено за благополучието и финансовата стабилност на общината. Защо не вземеш да проявиш малко смелост най-накрая и да излезеш с името и лицето си? Докога ще слушаме за разни конспирации, коя от коя по-безумни? Защо ако знаеш "истината" не я кажеш високо и с открито лице, а само мънкаш с недомлъвки, че има едни лоши дето са ти виновни за всичко? Жалък си!
Miro Yovchev Кой от всичките "Николай Николов"-и? Това е кампанията на "общинския съветник". Той толкова може. Но кампанията зад този профил (и още доста други, фалшиви) е една и съща. Разговор и диалог няма, защото няма истински хора. Има кампания. Тъмна, воняща и пълна с лъжи, които започват с "Истината за". И отново - толкова могат. Как да им се разсърди човек.
Люба Маринова-Петкова Сега виждам темата, този смешник го държа, за да се види ясно и точно нивото му. Обаче темата направо е противна и неконструктивна. За триене си е! И Николчо е за шут, щото вече е скучен.
Mira Jivanmukti Да, ама е забавна. Нека си стои. Не ми пречи.
Yasen Nachev Толкова ниско не може да падне човек, защо си играете да пишете! Има една българска поговорка: убий тъпака с безразличие! Ех Ники, как искам да се запознаем!
Даниел Йорданов Не можеш да се запознаеш с него щото не е реална личност... Фейк профил с няколко(стотин) лица и самоличности...
Теодора Никова Много грозно взе да става! Само заради тази публикация ще гласувам с Да запазим Бедечка. Всеки си има личен живот, всеки е направил някакви грешки в живота, а тези които съдят за мен са боклуци от класа. Следвам принципа "влез ми в обувките, извърви моя път и тогава ме съди"...
Водното Конче Страхотни снимки Мира. Такива постове ме карат да си мисля,че Бедечка ще си остане парк щом "собственниците" са толкова озверели!
Nikolai Neichev Явно строителните предприемачи и собствениците на земи бая са се отчаяли за изхода на референдума, щом прибягват до такива тъпанарски прийоми - като нямаме доводи, нека да захванем с личните нападки.
Miro Yovchev И се поиздънихте с кампанията. Сега блесна идеално връзката между Общински Съветници (имената се знаят - води се кампанията от тях), един строител (единствения, който успя да си вдигне гнусните блокове в ПАРКА, странно как само той) , тролските профили и тролските медии бълващи кал. Друзя, очаквам повече от бивши ченгета, напънете се, прозрачно е.
Димитър Желев Скъпи, Nikolai Nikolov, защо не ни запознаете сега с Недялко Недялков?
Nikolai Nikolov Защо аз да ви запознавам? Намерете го и се запознайте. Ако искате сами може да го направите.
Димитър Желев Защо ме запознавате с Мира тогава?

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!