В старозагорския фейсбук отново се понесе вълшебният мирис на Гъз... (част 2)

В старозагорския фейсбук отново се понесе вълшебният мирис на Гъз... (част 2)Янко Янков, носещ гордо славния прякор Гъза, продължава с хулиганските си прояви. На 18.07.2017 г. общинският съветник нападна двама еко ективисти пред новоизградената детска площадка до малкият "Аскент", където се намира и новостроящата се кръчма на майката на Янко Янков - видео по случая можете да видите ТУК! Следват коментарите във фейсбук групата "Истината за Стара Загора" (част 2):

Първата част от коментарите можете да видите ТУК

Люба Маринова-Петкова ОБЯВА! В нашия блок имаме свободно помещение, даваме го безплатно на майката на някой от общинските съветници в замяна искаме да ни хУдатайстват пред кмета на Стара Загора за една детска площадка! ОБЯВАТА Е СЕРИОЗНА!
Милка Колдамова Тоалетна имате ли?
Люба Маринова-Петкова Не! Но все пак обявата ни е насочена към МАЙКА НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК! На нея не и трябва тоалетна в заведението, кой ще и го търси?
Petko Petkov Без тоалетна, не може детстка площадка. Ако нямате, ми влезте през стената у някоя и готово. Може на нова година, чух че минавал номера
Люба Маринова-Петкова Нищо не разбирате, за майките на съветниците всичко може!
Boqana Keranova Веднъж заведох дъщеря си на тази площадка и повече не посмях, на най-прашната улица в Стара Загора да има детска площадка, малоумници.
Неделчо Янев Янко Янков със зъби и нокти ще брани това кюше, защото за да върви един бизнес гладко и без сривове като кафене или търговия някаква са важни ТРИ неща и това са: МЯСТОТО, МЯСТОТО и пак МЯСТОТО всичко друго е второстепенно.
Tsvetelin Kirilov Супер нагъл този общински съветник и всичко е негово!
Йордан Йорданов Изпратили сме десетки питания за законността на тази площадка, за нарушение на процедурите и разрешителните, за това, че се сменят плочките и бетониране на зелените площи пред въпросното барче, за своеволията на общинаря спрямо наемателите на съседните помещения и завземането на общите части на блока по съмнителен начин... Казват ни, че ние не сме заинтерисована страна и няма обществен интерес. Вие кажете на какво ви мирише?
Милен Минев Господин Кмете, докога този господин ще уронва престижа на Общината? Не е ли време вече да се вземат мерки? Не мислите ли, че вече се е самозабравил? Кой и защо от Общината го пази? Този човек не е ли за освидетелстване?
Венко Добрев Покойният доц. Кристиян Таков цитира нещо много мъдро - "Атина е такава, защото атиняните са такива". Стара Загора е такава, каквито са хората. Аз не смятам, че кметът може да бъде пъдар на един или на 51 общински съветници, но може да провокира съответните отдели в общината да се задействат, ако има сигнали, предложения и т.н. Ако не се задействат, вече търсим къде е проблема при тях.
Ангел Димитров Само ми е интересно какво мислят хората, които гласуваха за него? Все пак кмета не го е направил общински Съветник!
Bogdana Georgieva Имаше подмятания, че е купен вотът в негова полза, но все пак, някой реално му е повярвал и стига да е осъзнал грешката си - не е фатално!
Ивайло Тенев Желязков Де факто детската площадка е в огнището на замърсяване!
Живка Александрова Така казва докладът от измерванията, поръчани по горната програма на общината. Публичен е. Целият документ може да се намери с търсене по заглавие в нета!
Десислава Нейкова Стана ми интересно защо е заключен единият вход за площадката? Защо няма нито едно дете там? А поведението на общинския съветник няма да коментирам, то си е нормално и ежедневно състояние за него.
Diana Iskreva Преди още кръчмата да отвори, общината вече му изгради детска площадка (за сметка на общинския бюджет) за ловене на майки-клиентки. Както се вижда и чува от видеото, детската площадка се намира на кръстовище на две първостепенни улици с особено интензивен трафик. Каквото не се вижда на видеото е, че това е едно от 3-те места с най-замърсен въздух в града. И едно от най-шумните. Чува се колко е шумно, нали? Никак не се вижда, че детската площадка е на не повече от 4 м от кръстовището. Не се вижда от видеото, че детската площадка е в непозволена близост с жилищен блок - отстояние не повече от 4 м. Не се вижда от видеото, че дървестната растителност в района на детската площадка е опасна за здравето на децата според съществуващото законодателство: смърч и конски кестен. Липсват предупредителни табели за тази опасност, а законодателството изисква такива табели.
Alex Ivanov Какво излезе сега? Община Стара Загора се напъва да застрои максималното от парк Бедечка, а в същото време гради детски площадки в най-мръсната зона на града заради общински съветници и личните им интереси? Интересно от 150 000 жители на Стара Загора, които не са собственици на това кафене там, защо се появи точно Янко Янков, НЕсобственик на кафенето?
Petar Veliki И защо Милка или Петко не се обадиха на 112 за кражбата на материалите от г-н Янков ? Има и увреждане на лично имущество ( мобилен телефон ) след физическо съприкосновение. Г-н общинския съветник спокойно можеше да е в ареста за 24 часа .
Милка Колдамова Не се обадих, защото за мен полицаите не трябва да се викат за щяло и нещяло. Янко можеше изобщо да не се показва, да ни изчака да си залепим табелките и да си тръгнем и да ги отлепи след нас. Но той дойде да прави панаирите, той звънна на 112 и той подаде на диспечера грешен адрес. И заплашва, и посяга.
Petar Veliki Вие какво очаквате от този клоун, нещо по-различно от циркове ли ? Ако изкара в ареста някоя вечер дали другия път ще си позволи пак да прави маймунджилъци?
Светлозар Митков Грудев Ами след като посяга имате пълното право да се защитите, пише го в българската конституция!
Ивайло Тенев Желязков Да обясня на непросветените защитници на Янко. Милички замислете се, хипотетично Яко отваря кафе в близост до Брадърс и Шатрата... Такаа, за да е конкурентен, не стига само едни маси и един навес.... Решението.... Хипотетично Удряме коляно на някой по-нагоре от Янко да удари едно рамо, с общински парички (наши) да изградим една детска площадка(захранка) за мамите! Мамите доволни, лапетиите играят на "чист" въздух, Ячката и авера му с "рамото" доволни, мамите ще снасят кинти! Има чадър в общината този ми ти Янко, който му пази и гърба и гъза, та и площадка му направи!
Miroslav Trifonov Горкият човек... 10 пъти повтори, че е общински съветник, все едно не е обикновен човек...ой селооо, селооо!
Неделчо Янев Провокацията на Милка свърши добра работа! Накара Янков да покаже, пристрастността си към площадката за деца.
KosYo Dimitrov Янко Янков голям защитник на детските площатки излезе. Питам се защо не идва в големия Железник, където потрошиха новите площатки за деца?
Живка Александрова „Янковщината“ отдавна стана нарицателно на определно поведение и ценностна система или по-скоро липсата й? Вече дори не е нужно да се казваш Янко. Горко ни...
Mira Jivanmukti Знаете ли? Като се замисля, Янков наистина е Истината за общината. Чистата, неподправена истина. Той е! Моля, изключвам свестните хора там (в общината). Знам, че и такива има, ама къде сте, бе? До кога ще го търпите този?
Iliyan Iliev За да е всичко равнопоставено, утре ще се опитам да потърся Прокуратурата за отговор на въпроса, колко Закона са нарушени с изграждането на въпросната детска площадка, както и ще потърся коментар за нея от РИОСВ.
Mariana Stoilova Направо им поискай и карта на замърсяванията с фини прахови частици, макар, че в програмата на Общината трябва да са използвали информация от РИОСВ. А по наредбата за безопасност на детските площадки идея нямам кои са отговорните институции, освен общините? Дали няма и някой друг орган, който трябва да следи?
Илиан Белов Живко Тодоров що ги търпи такива, тука нещата стават, един трупа като мравка за благото на града, друг някой си сере като слон...

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!