В старозагорския фейсбук отново се понесе вълшебният мирис на Гъз...

В старозагорския фейсбук отново се понесе ароматният мирис на Гъз...Янко Янков, носещ гордо славния прякор Гъза, продължава с хулиганските си прояви. На 18.07.2017 г. общинският съветник нападна двама еко ективисти пред новоизградената детска площадка до малкият "Аскент", където се намира и новостроящата се кръчма на майката на Янко Янков - видео по случая можете да видите ТУК! Следват коментарите във фейсбук групата "Истината за Стара Загора":
Petko Petkov Наглостта на един съветник. Удари ми телефона и прелетя около 4 метра. Табелите биле незаконни, а още не ги е видял, но ги открадна. Вижда се и как извива ръцете на Милка. Изгони ни от някъде където уж не е негово, но и той вече се обърка, кое чие е.
Iliyan Iliev Няма нужда от замервания. През 2012 г, по поръчка на ОС, бе извършено замерване от оторизирана лаборатория в Стара Загора. Данните са в Общината и не са тайна.
Венко Добрев В такъв случай може просто да се сравни публичната информация с изградените вече детски площадки и да се наложи на картата, за да се види къде е вредно за децата и къде - не. Като ми отговорят с информация ще поставя така въпроса.
Manuela Gudzheva Стара Загора Е Най, най-добрия град за живеене! Добре, че е Янко, че да има къде да играят децата ни... И този човек трябва да е пример за обществото, няма ли кой да го контролира, като е общински съветник да не е всевластен... ако са истина и засяга общественото здраве, защо да нямат право. В една нормална държава трябва да се поощява подобна общетствена активност...
Диди Радева Ти сериозно ли? В една нормална държава, този МУХЛЬО Янко Янков щеше отдавна да е в затвора...
Милка Колдамова Детска площадка, построена на база подписка от живущите в блока, уж, които не знаят за нея? Случайно намираща се пред бъдещото заведение на майката на двама общински съветника.
Hristo Stanchev Чи как. Лобирахме сериозно. Сън не сме спали тука, само и само да има къде да играят двете деца от блока!
Милка Колдамова Сигурна бях...
Ивайло Тенев Желязков Някой сериозно смята ли, че на кръстовище, през което на ден минават над 2000 автомобила, не е прашно и въздуха не е замърсен от въглеродния диоксид и серните изпарения? Сериозно ли мислиш? Ако да, значи не си присъствала в ни един час по химия...
Славея Манева 2000? Някъде четох 8000 автомобила на ден. Третото най-натоварено кръстовище в града!
Венко Добрев Мен лично ме бърка като гражданин, който плаща данъци къде и какво строят с общински средства и ще следя случая с интерес. Замервания, как и защо е решено да се построи там и такива интересни неща. А ако се установи, че нещо не е наред, разбира се, че трябва да се премахне.
Люба Маринова-Петкова Мен не ме интересува дали е там янко или не. Аз искам да знам, защо за майката на един общински съветник може за мен не може. Държа да знам, защо между блоковото пространство в три чучура блоковете 49 и 50, които от няколко години искат детска площадка и паркинг, не ги получават? Кой решава къде да се вложат нашите данъци и чия общинска мама да облажат? Кой ще потърси отговорност от този, който е похарчил нашите пари за благото на майката на ДВАМА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИКА, Янко Янков/независим/ и Добрин Янков от ГЕРБ. Писна ми бе хора!
Konstantin Valchev Що не лепите такива табели и на площадката, която до спирката на Алана на Гурко ... или на изградената под "Дом на строителя " - там е трафика не е по-различен ???
Люба Маринова-Петкова Майката на кой общински съветник има там заведение?
Konstantin Valchev Табелите са ПРАШНА ЗОНА ОПАСТНОСТ... не пише за майки общински съветници и т.н !
Люба Маринова-Петкова Особено смущаващо е, че обслужва интересите на майката на двама общински съветника. Моля моите пари да не отидат за това. А относно Алана, тя е отдавна съществуваща, облагородена площадка, а тук говорим за нова по искане на Янков, разположена пред заведението на майка му.
Милка Колдамова Замерванията на концентрации на ФПЧ от РИОСВ не са правени във връзка с изграждането на площадката. Доколкото разбрах, няма практика при изграждането на такива обекти Общината да се допитва до РИОСВ - Стара Загора.
Венко Добрев Ами време е да се оправи този пропуск. Аз писах на общината. Ще видим. Ако трябва и до постоянната комисия по екология (или както там се казва) ще го внеса.
Йордан Йорданов Венко Добрев, по същият криминален начин е издадено и разрешение за металния навес в градинката, също така криминално са изрязани дърветата, завзет тротоара, изкопани и заляти основи с бетон и т.н.
Люба Маринова-Петкова Общината поставя детска площадка на третото по замърсеност кръстовище по настояване на общински съветник пред заведението на майка му? Това лично г-н Тодоров го каза в предаването на Илиев.
Йордан Йорданов По-интересен е факта, че в предаването кмета каза, че има подписка събрана от живущите в блока, но самите собственици не са чували за такава подписка, а чувам, че нещо не я откривали и в общината.
Павлина Братанова на този Янко кмета ли му лобира , че навсякъде е наврян.
Boyan Tonkov На цигарите има надпис, че са вредни за здравето, какво пречи и на детските площадки до много замърсен въздух да има предупредителен надпис за родителите. Даже похвална инициатива, която с нищо не ощетява общинската собственост.
Eliyana Koleva Аз също съм крайно възмутена от изграждането на детска площадка на подобно място, още преди да разбера че до нея ще има заведение бях потресена и се чудих на кой "ГОЛЯМ" мозък му е хрумнала подобна абсурдна идея, но за съжаление няма как да се боря с подобна простотия. Само едно знам със сигурност и ще направя - никога няма да заведа детето си там! А който го е позволил, за мен разсъждава неадекватно, или по-скоро се е облагодетелствал доста добре! Да си изграждат заведението като искат, но поне да не тровят децата!!!
Iliyan Iliev Замервания има. Призна го Кметът в интервюто си при мен. Както и резултатите от това замерване, че това кръстовище е третото най-замърсено място в Града с поток от 8000 коли дневно. Не е практика на Общината, да се допитва до РИОСВ - Стара Загора - цитат от думите на Кмета в същото интервю. Поведението на Янков е наказуемо по три члена от НК. Общинските съветници не се ползват с имунитет. Клиповете могат да бъдат доказателствен материал, за възбуждане на съдебно дирене за хулиганство. Лепенето на предупредителни табели или обяви по Общинска собственост е забранено. Наказанието за това е 200 лв. При условие, че е увредена Общинска собственост. Двете страни да подадат оплаквания и да ВИДИМ КОЙ-КРИВ, КОЙ-ПРАВ.
Милка Колдамова Старите детски площадки са изграждани максимално отдалечени от улиците и с предвиден зелен пояс, допълнително минимизиращ влиянието на автомобилите. Новите се стараят да следват този модел.

Втората част от коментарите можете да видите ТУК

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!