Десислава Петкова показа свидетелството за съдимост на Йо Йо...

Десислава Петкова показа свидетелството за съдимост на Йо Йо...В разгорялата се битка между Янко Гъза и Йордан Йорданов се включи и Десислава Петкова, която показа във фейсбук съдебно свидетелство, което уж е на Йордан Йорданов. Йордан Йорданов реагира веднага, че ще съди Десислава... Според Десислава обаче свидетелството не е фалшифицирано и Йордан наистина е бил осъждан през 1991 г. Нека проследим коментарите по темата:
Desislava Petkova Йордан Йорданов тръгнал да събира подписи срещу общинския съветник Янко Янков. На база аморално поведение. Ами, Вие г-н Йорданов, колко сте морален? За пари ли е всичко? Ами подправете пак някой документ! Защо никъде не казвате, че сте осъждан по чл.256 - Който чрез използване на документ с невярно съдържание или на неистински или преправен документ получи от държавния бюджет неследваща се парична сума в големи размери или даде възможност на друго лице да получи такава сума, се наказва с лишаване от свобода от две до осем години и глоба от хиляда до пет хиляди. По-добре се скрийте, че някак си Вие да ми говорите за морал е не толкова смешно, колкото жалко!
Nikolai Nikolov Нека да каже и колко хора е измамил? Колко жилища е присвоил като лихварин!
Stanislav Doychev Как сте извадила този документ ?!
Станимир Стоянов Ако аз бях г-н. Йорданов, щеше да ви намери родната ни полиция и да получите призовката си за това.
Desislava Petkova По-точно за какво? Някъде да видяхте обида и клевета?
Станимир Стоянов Десислава, това не ви касае, нямате законно основание да публикувате този материал във фейсбук, тъй като вие не представлявате никоя от страните по съответния ред на НПК.
Desislava Petkova Станимир Стоянов то си е моя работа. Касае ме - превърнаха Стара Загора на цирк да си мерят... Смешна история! Заради някакви лични отношения да правят панаири???
Галина Гочева Колко семейства е разплакал този мошеник Йордан. Колко хора е изхвърлил на улицата и им е взел имотите. И той седнал да говори за морал и да съди хората.
Станимир Стоянов Какво е правил подлежи на доказване. В случая и вие го клеветите. И така да е, не се пишат, нито се говорят тези неща публично без доказателства, разбирате ли какво защитавам - правото !
Mam Millaria Как ли е извадена тази справка??? Не вярвам да е по много законен начин!?
Kristiyan Stoilov Ами те всички, които се опитват тарторстват и да приватизират мнението на гражданското общество в Стара Загора посредством социалните медии трябваше сами да си представят свидетелства за съдимост, след като гонят вещици и анатемосват кой ли не.
Александра Георгиева Тези лични отношения са отдаааавна! Защо пак те двамата да са център на внимание , че нещо не ми е ясно те ли са лицата на Стара Загора?
Галина Гочева Аз за Янко Янков, освен голите и празни приказки на Йордан Йорданов и фалшивите им профили с Илиян Илиев, който пък е лежал в затвора, не видях нито един документ.
Kolyo Jelev Desislava Petkova, разсмяхте ме! Доказвате морала на един, като изкарвате неморален друг?!?
Krasimir Krastev Нали го видях Йорданов, жена му и един измислен тюфлек - охрана. Охранява двама мръхльовци с три подписа на една тетрадка. Олигофрени.
Desislava Petkova Подписите няма значение - в случая възмутителното е, че се говори за морал??
Daniel Kiriakov "Готин" подход - да извадим нещо от архива срещу този, които вкарва сигнал срещу Янко Янков! И да говорим за морал, ей така!
Alex Ivanov Desislava Petkova, а г-н Янко Янков осъждан ли е? Ако да, колко пъти?
Борислав Банчев Не исках да се намесвам, но не можах да се въздържа повече, искам да попитам Desislava Petkova, защо толкова защитава г-н Янков, въобще познава ли го, знае ли що за човек е, има ли представа на какво е способен и колко далеч може да стигне, според мен тя чува това което иска да чуе и гледа само от едната страна на прозореца. Нека да погледне и от другата, нека да чуе и мнения и от другата страна, нека се позаинтересова какъв човек защитава и най-важното: той били направил това за нея! Госпожице Десислава! Виждам, че пишете вероятно под диктовката на г-н Я. Да ви попитам : Вярно ли е, че сте била лъжесвидетел на Г-н Янков в негово дело срещу г-н Йорданов, за което същия е депозирал съдебно дирене срещу вас?
Йордан Йорданов Надявам се, че въпроснота журналистка ще може да докаже истиността на този документ и на своите твърдения. Ще ви очаквам септември на съдебен процец.
Mam Millaria Не може! Три пъти я питаха как се е сдобила и накрая отговори, че не е длъжна да се обяснява...
минчо минчев Явно има парички в излишек или са й обещали да и платят разходите по делото. Поредната заблудена... Още не са я качили в джипа и тя посяга към ципа??? Какво да прави жената, все пак от 6 месеца заплата не вземала.
Деян Дойчев Журналистът проверил ли е произходът на средствата на лицата замесени около въпросното барче? Какво се правим на ощипана госпожичка? "Ще спите ли с мен за 2000 лв? Не! А за 20? Ами... Разбрах те каква си. Дай да се разберем за парите!"
Stefan Iliev Това момиче излага медията, в която работи. Телевизия Стара Загора е вече сериозно име и марка. Не знам защо я търпят. Търпят загуби. Това ако е журналистика, всеки ден да се заяждаш във фейсбук пространството и да си слуга на този и онзи. Познавам хора в тази медия, тази мома НЕ Е ТЕЛЕВИЗИЯ СТАРА ЗАГОРА!
минчо минчев Ми то явно затова се говори,че телевизията е пред фалит.
Михаил Михайлов Питахте ОТКЪДЕ ДЕСИСЛАВА ПЕТКОВА ИМА ДОКУМЕНТА? Моята версия е, че има документа от Янко Янков, а Янко Янков го е взел от Съда! Дали документът е верен или и фалшифициран - не знам, най-добре Йордан да отговори на този въпрос (ако, разбира се, с отговора си няма да компрометира делото, което се кани да заведе срещу Деси Петкова). Със сигурност обаче Янко Гъза води няколко НАКАЗАТЕЛНИ ДЕЛА срещу Йордан (част от които вече загуби), а по всяко наказателно дело се прилага СВИДЕТЕЛСТВО ЗА СЪДИМОСТ на ПОДСЪДИМИЯ! Тоест, по делата, които Гъза води срещу Йордан е приложено негово актуално свидетелство за съдимост. Гъза, като тъжител по делата, има право на преписи от документите по тях, и така съвсем легално се е сдобил с препис от АКТУАЛНО свидетелство за съдимост на Йордан Йорданов... Оттук насетне дали е използван фотошоп (или друга програма) за променяне на данни в свидетелството, което Десислава показва, аз не знам. Но Гъза легално се е сдобил с копие от свидетелството за съдимост на Йордан и го е дал на Деси Петкова, тя пък го е пуснала във Фейсбук...
Iliyan Iliev Уважаеми Приятели, Неприятели, Клакьори, Тролове и всичко останало още неосрано наоколо, въздържайте се от коментари, докато Йордан Йорданов не отговори лично, след като бе обвинен в използване на документи с невярно съдържание и ощетяване на Държавния бюджет и бе показан съдебен документ от водещата журналистка на ТВ Стара Загора- Десислава Петкова. Дотогава, моля да се въздържате от коментари в негова защита, както и от такива в защита на Десислава Петкова. Тв Стара Загора и Десислава Петкова знаят какво вършат. Телевизията е достатъчно силна, а ТВ журналистката - достатъчно голяма и опитна, за да си е направила добре сметката, какво печели и какво губи от един подобен пост.
Mira Jivanmukti Аз не виждам нищо лично в случая от страна на Йордан. Въпросът с поведението на Янко Янков е от обществена величина и принципен. Това си е гражданска позиция на нетърпимост към своеволията на този общински съветник. Тогава може и да са се извинявяли в личните си пререкания, но тук не става въпрос само за Йордан, а за много още хора, които също смятат, че Янко Янков петни имиджа на общината и подронва доверието в нея. Йордан е само инициатор на подписката. Нищо повече.
Илиян Тодоров Не забравяйте, че Я.Я. беше наместник на Бареков в Ст. Загора и е попил много от неговите мурафети. На хранилката или в опозиция, общинският съветник ще бърка по дупките на гражданите завинаги!
Mira Jivanmukti Директно ще кажа, че не само мурафети е попил от Бареков. Много от парите на КТБ се вляха точно при Бареков, а той от своя страна ги поразпредели тук и там. После някои си купиха власт с тези пари. Кой ли си купи власт в Стара Загора? От къде ли взе парите? Аз не виждам нищо лично в случая от страна на Йордан. Въпросът с поведението на Янко Янков е от обществена величина и принципен. Това си е гражданска позиция на нетърпимост към своеволията на този общински съветник. Тогава може и да са се извинявяли в личните си пререкания, но тук не става въпрос само за Йордан, а за много още хора, които също смятат, че Янко Янков петни имиджа на общината и подронва доверието в нея. Йордан е само инициатор на подписката. Нищо повече.
Boyan Tonkov Учудвам се, че дискусията продължава при толкова ясен казус. И без да съм следил предишните изяви на общинския съветник се включих в подписката заради излагацията му на детската площадка: арогантно държание сякаш общинската собственост му е лична. А пък след последното предаване “Социални диагнози”, където видяхме клип от охранителна камера, на който общински съветник брои пари на участник в общински търг, спорът вече е напълно излишен; и даже за да си спести резила е редно сам да се оттегли от публичната длъжност.

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!