Обявиха журналиста Максим Добрев за лизач на Гъза

Обявиха журналиста Максим Добрев за лизач на ГъзаПрогресивната старозагорска общественост настръхна срещу Максим Добрев след негова публикация, че Янко Янков - Гъза ще строи детска площадка със собствени средства... То да беше само това, но за някой дребен лев от Янко Гъза Максим сравни в сайта си долнопробния Янков вертеп до малкия Аскент с осмото чудо на света... Това вече отприщи справедливия гняв!  
Лъчезар Кънчев Доскоро все не можех да определя, кой държи палмата на първенството в дисциплината Лизане и Облизване в града. Конкуренцията голяма, сред много прослойки. Но днес съм готов да определя моя фаворит. След като прочетох материал в "stzagora.net". Ей богу, по-усърдно облизване на фигура от местната власт скоро не бях виждал. Хвала и честито на журналиста!
Vania Doneva Конкуренцията е "жестока". А трябва да се оцелява. И финансиране трябва.
Mira Jivanmukti Аааа, как! Че това сайтче си го знаем ние. Бърсалка е меко казано. Горкият Максим...
Лъчезар Кънчев Iliyan Iliev ти си осведомен човек. Та може да знаеш евентуално. Този общински съветник от материала с какви пари ще прави и дарява площадка? Според мен той има доход само от заплата и плаща само ДОД върху заплатата си. Спестил е от 700 лв. заплата?
Iliyan Iliev Не е спестил. Запорирана е. Нямам идея откъде ще ги намери. Няма доходи, поне ЧСИ не са успели да вземат нищо вече няколко години, като изключим заплатата му.
Mariana Stoilova Е, че защо му е да вади собствени пари за площадката? Той вече показа как се прави така с общински пари, където той реши. Може да я направи в партньорство на общината с някоя друга благотворителна организация ;) Подписката за първата площадка се оказа парлама. Сега събирането на идеи за място също може да са парлама. Важното е, че прави всичко за хората, всичко по желание на хората и няма никакви политически амбиции...
Mira Jivanmukti Да, всъщност може и да е хванал схема за източване на общината чрез детски площадки. Като с колчетата нещо... Хем герой, хем... Раздава се човека, не като вас. Пълни са ви сметките с пари, а той един лев няма. Всичко е дал! И още колко ще даде на тоя град и на хората... Свети Янко.
Mariana Stoilova Аз допускам, че в бюджета на Общината има заделени средства за площадки, а Янко ще си направи пиар с тях и ще замаже гафовете около площадката-дарение на маминото кафене. И въпросът защо Живко Тодоров играе по тази свирка и даже е готов да жертва собствен имидж за да защити Янков и измислената му подписка ще продължи да се задава?
Martin Ivanov за пари не знам за кво друго да го прави може ли толкова хора да те хулят ти да са праиш на луд парата движи играта
Deyana Antonova Добре де, ама може ли някой да ни светне, служителите в общината, които отговарят за детските площадки, к'во чинят там? Има сигурно повече от 100 молби за площадки (истински молби, не като за онази) и няколко пъти по толкова за облагородяване на междублокови пространства. Толкоз ли са некомпетентни служителите, че някой друг трябва да определя къде да се поставят площадки?
Лъчезар Кънчев Некомпетентни са. Затова Янко решава къде - конкурси във фейсбук. Много ми харесаха определенията на журналиста: "люта завист, мръсна омраза, долни лъжи". Това за тези, които не престават да задават въпроса: "Защо Кметът и администрацията подариха бонус "детска площадка" към заведението на майката на съветника?
Лъчезар Кънчев След това пък г-н Максим Добрев ме разплака с вярната си констатация, че "разумно, толерантно, оптимистично и работещо гражданско общество" трудно се гради. Ей за такива нещица му давам моя приз.
Станислав Джуров Смотан лизач! Пък ти и приз му даваш.
Лъчезар Кънчев Да не забравя да поздравя 99% граждани, които според Максим Добрев одобряват добрите дела на добрия общински съветник и гледат оптимистично, толерантно и разумно на ставащото в града. Аз обаче съм в единия оставащ процент, за мой срам.
Mira Jivanmukti Ей това ако не е евтин ПР и долен популузъм, здраве му кажи! Казах ви - готви се за избори момчето.
Лъчезар Кънчев Да се върнем на нашия герой. Казва в пряк текст, че лично ще финансира изграждането на площадка, и ще я ДАРИ на общината. Обаче според Илиев, пък и според самият себе си, няма други доходи освен заплата. Ако събира пари за площадката е съвсем друго. Тогава пък трябва да има прозрачност и отчетност на дарителите.
Mariana Stoilova Къде е обещал, че ще я прави със собствени средства?
Mira Jivanmukti Все ще намери. Това вече е част от предизборната му кампания, а знаете, че за такава пари все се намират. От спонсори, към които поемаш определени ангажименти...
Лъчезар Кънчев Ако направи площадка със Собствени средства, напълно прозрачно, така както описах по- горе, ще го поздравя пръв. Но само по моите изисквания за финансова прозрачност. С документи за приходите си, и съответно разплащания. И с документи за платени данъци върху приходите си.
Mira Jivanmukti Никога няма да ти покаже нищо. Приходи? Плащания? То това като с митрополията и подаръка. Какво значение имат някакви си отчети и закони, като, всичко е за добруването на народа и 'ще стане много хубаво'?
Лъчезар Кънчев Г-н Максим Добрев може ли да отговори, на каква база, чрез какво изследване е посочил в статията си съотношението 99% одобряващи дейността на Янков, и 1% неодобряващи. Чел ли е всички коментари например в групите, относно действията на въпросния общински съвиетник?
Deyana Antonova Дали пък новата "благородна" акция на ЯЯ не е по идея на някой в общината. За да не му се карат много, сега да го карат да направи една детска площадка с негови средства, като компенсация...
Йордан Йорданов За мен от общината са приготвили едни пари за нова площадка и пак са "Пуснали" Янков да се прави на дарител. Идеята е да изчистят грешката си и да направят пиар на Ячето и на кмета.
Deyana Antonova Ми да, със сигурност има приготвена парА в новия бюджет. Ама ако ЯЯ ще определя къде да има и няма детски площадки, тежко ни. И на децата.
Милка Колдамова Ах, този Максим!
Iliyan Iliev Какво недоволстваш? Има особена красота в няколко банкноти по 50 лв. Може би, ти не я разбираш...
Mira Jivanmukti Мисля, че марзматик е прилагателното име, което най-подхожда на Максим.
Петър Петров Максимчо от години е на хранилка при ЯЯ. Евтин доносник, със словесни полюции от време на време, за да си заработи парата.

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!