Плувният басейн в Стара Загора 'замириса' на корупция!

Плувният басейн в Стара Загора 'замириса' на корупция!До каквото се докосне кметът на Стара Загора Живко Тодоров започва да мирише на корупция и на схеми за източване. Плувният басейн в града не прави изключение: След като Общината даде 2-3 милиона за ремонт, не мина и половин година и "ремонтирания" басейн започна да се руши. Това не убягна от старозагорските фейсбук групи - кмете, защо не се гръмнеш, гадино корумпирана!
Милка Колдамова Колко струваше ремонтът на басейна? Мазилката е вече на юфка и единият стъклопакет дал фира...
Elena Ginzarowa Напълни се с овластени и алчни селски тарикати навсякъде....
Masha Petkova Как сгради строени преди век със стари материали изглеждат толкова добре,а сега ремонтирани с много нови и по-качествени материали имат такъв резултат?
Люба Маринова-Петкова Предполагам, че е в гаранция. Подай сигнал, ама поне да те назначат за инспектор, контрол по шахтите и мазилките!
Diana Iskreva Майтапът настрана! Ей така ги раздават заплатите на контролиращите. Дали изобщо са посещавали обекта!
Svetla Moneva Гадост!... защо ли всичко, което се "реновира", ремонтира, достроява, та и новото строителство в ден днешен, става винаги много по-лошо от направеното преди десетилетия.
Teodor Georgiev 700 бона са вложили според мен не повече... Май че бяха отпуснали 2 милиона.
Diana Iskreva Един път, че два пъти, че три пъти... Колко пъти плащаха и доплащаха?
Люба Маринова-Петкова Тъй де нещо са изпуснали, иначе причините са в критерият "най-ниска цена", който е заложен във всяка една обществена поръчка, той предполага ей такива ситуации.
Nina Vasileva А започват строеж на мост с четири платна.... Добре, че не съм в нея посока!
Mimi Trifo Nova Нали гушнаха милиончетата!
Христо Тонев Това беше и целта - да се гушнат максимум парички с минимум разходи.
Даниел Проданов Мазилката бе тръгнала да се скапва още преди официалното откриване.
Жоро Хаджиев Само публикувам откъс от една хронология, след като тържествено е обявено, че басейнът е окончателно готов за експлоатация: Коментар1: "След ремонт, задължителна проверка на качество при извършена работа. За сигурност и безопасност по време на посещения и ползване! Моля компетентни лица да проверят в общината за институция, която отговаря за качество контрол и безопасност след извършени ремонти на публични съоръжения! Да бъдем уверени, че ще сме в безопастност ние и нашите деца, които ще ползват помещението!!! Благодарим за вниманието!" Коментар 2: "Абе хора угода нямате, угода нямате!" Не искам повече да коментирам! Изводите си правете сами!
Diana Iskreva "Угода няма!" Ние знаем как да ценим хубавото, ама какво да направим, че кабинетът на Тодоров пък едно хубаво нещо не направи! Ако някой ми покаже хубавото нещо, с удоволствие ще се извиня. Няма ли пък едно нещо, направено през мандата на г-н Тодоров, да изкара поне 1 един мандат! Блазе му на следващия кмет, няма що...
Христо Тонев Като гледам как стоят нещата, ще блазосва на себе си, а пък "нашите" фирми като този изпълнител ще блазосват и на него, пак.
Дарина Митева Некачествен ремонт на басейна. Некачествен ремонт в кв.'Железник'-запорирани сметки, теглене на кредит /за чия сметка???/. Некачествен ремонт на Аязмото…
Димитър Симеонов До тези плачевни за всички ни резултати води самозабравянето на овластените и чувството им за безнаказаност и незаменимост! А най-големият проблем на града, че и на цялата ни държава, е липсата на сплотено и силно гражданско общество с което да дадем отпор на мафията!
Христо Тонев Определено пропускаш доста работи, но няма как един човек да изброи всичките странни дейности, сътворени в тези два мандата - ето, ремонтът на Аязмото, като последен факт - уж само щели да се пренареждат старите плочи по алеите, а са ...отмъкнати и заменени с грозните безлични блокчета. А забравихме ли автобусите от по половин милион, които другаде се харчат с 200 хиляди по-малко? И само това ли е?
Dinko Peychev Просто-оставка!
М. Динев Кмете, то язи с бригадата по-добре щи я направим бе. Кви пари пръснахте за ремонта, а крадци ниедни??
Милка Колдамова Интересно, дали от Общината са поискали отстраняване на "рекламацията" от "Рудин" и кой в крайна сметка ще понесе отговорност за тия тъпотии?
Deyana Antonova Проблемът със сигурност беше коментиран ПРЕДИ да завърши ремонтът. Което значи, че би трябвало да бъде отстранен ПРЕДИ окончателното плащане. И преди рязането на лентичката. ??
Nikolai Neichev И може ли без корупционна сделка подобна набързо обучена фирма да спечели поръчка?
Христо Тонев Nikolai Neichev Това е кардинален, екзистенциален даже, въпрос от философията на "строителството на съвременна България".

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!