По фейсбук търсят старозагорката, която се изс*а във вход

По фейсбук търсят старозагорката, която се изс*а във входСлед като във фейсбук бе качено едно видео, на което ясно се вижда как една жена се изс*а във вход в Стара Загора и веднага започнаха да я търсят. Дано някой познае жената! Вижте фейсбук дискусията по темата:
АЛБЕНА СТОЯНОВА Нека я разпознаят и дано поне малко се засрами!
Диана Петрова Неприятна гледка, особенно от "дама".
KosYo Dimitrov Явно е и кьорава щом се*е пред камерата!
Krasimira Nikova Ужас. Просто потресаващо.
Милена Кьосева Думи нямам ....гнусно ..... Зорът какво ли не прави!
Йордан Йорданов Като те хване зорът... Като няма една тоалетна в Стара Загора освен 2-3 в центъра.
Димитър Ганев Дай сега да се насе*е в гащите! Няма общ. тоалетни а в заведения, магазини и бензиностанции заключени. Нали искаме да сме като в Европа? А там не е така!
Станислав Джуров Чакай бе! Нали Стара Загора е "центърът на Вселената", "Най-добрият граТ за живуркане"? Как така?
Таньо Демирев Какво "как така?", теб не те ли е напъвало...той като те хване зора хич не пита в кой град и в кой център си??????
Darina Koleva Ужас, как може така? Ами ако някой излезе, как не я е срам? Няма ли възпитание и съвест и срам, това е на лице.
Димитър Ганев Не оправдавам женицата за "изтропването" й, но я се замислете на колко места можете да отидете при нужда? Да видим пример излизате на раходка на Аязмото и слизате към "жабките" напъва ви рязко, ай стискайте!
Darina Koleva И пред нашия вход много често се случва същото, какво ли се чудя, ама нямаме камера да видим кой е този олигофрен!
Михаил Михайлов Вие дето коментирате да не би да не се*ете? Оставам с такова впечатление като ви чета коментарите - вероятно вашите д-та са само за украшение? Я по-сериозно! Жената ЮНАШКИ се изс*а! Бравос! В с*ането няма романтика! Факт!
АЛБЕНА СТОЯНОВА Именно и затова се прави на "тайно" място.
Станислав Джуров Е, в случая, ако нямаше камера щеше да си е чисто романтична тайна!
Кремена Веселинова Иванова Ми така де! Михаил Михайлов, ако беше това във Вашия вход, бихте ли го почистили... от солидарност така...?
Михаил Михайлов Кремено, дръж се сериозно!...
Кремена Веселинова Иванова От сега по-сериозна никога не съм била!
Михаил Михайлов Е хубо де, изс*ала се женицата, олекнало й! Собствениците на входа кълнат! Това си е битова история, не търсете в нея възвишеност и морал и недейте морализаторствува на гъза на жената!
Милена Кьосева Оня ден когато жена написа, че бабите са и правили забележка за паркирането. Всички бяхте в тяхна защита... Възрастни хора....безгрешни, така излезе. В друга публикация. Когато младежите рушат и мърсят... Бабите и дядовците.. Пак ги няма да направят забележка. А сега когато баба се оака на чистото и то в блока повече защитници май има.
Кирилка Иванова Да беше си го изхвърлила след това.
Цвето Слав Вече ми е леко, чувствам се добре...
Ani Gospodinova Ужас! Срам и позор, какъв идиот трябва да си, за да свършиш това...
Станислав Джуров Идиот на зор!
Petar Veliki То все съм се чудел що е пълно с лайна по разни ъгли, че и на по-видни места, пък то бабите глей кви ги вършели!
Neli Angelova Hazarova Зор е имала жената, то туй да не е концерт по желание! Сигурно не е имало тоалетна на близо, мислела, че мястото е скришно......ииии...хоп,камерата я щракнала!Ужас!
Ilcho Petrov През "комунистическо време" ги докараха от "КОЛ И ВЪЖЕ"..... по така наречените "НАЦИОНАЛНИ ОБЕКТИ"- МИНИ МАРИЦА ИЗТОК, ТЕЦОВЕТЕ, АТЗ, и всякакви други "мръсотии"....защото през "комунистическо време" НЕ МОЖЕШ ДА НАПУСНЕШ "МЕСТОЖИВЕЕНЕТО СИ". Докараха ги от "къде ли не" - Свиленградско, Харманлийско, Хасковско, Ивайловградско, Кърджали, Ямболско... неграмотни, диви, нецивилизовани, тунеядци, алкохолици, проститутки и всякаква неконтролирана "гмеш"...!!! ТОВА СА СЪВРЕМЕНИТЕ "СТАРОЗАГОРЦИ"!!!
Aleksandra Georgieva Хайде сега хората от свиленградско, харманлийско, хасковско, ямболско и кърджалийско са виновни за културата в старозагорско. Ама вие сериозно ли? Е как пък не ги цивилизовахте с аристократичния си пример, а слязохте на тяхното ниво...?
Димитър Ганев Има още една вероятност! С*ане за отмъщение! Може лелката да е работила като хигиенистка там и да не са и платили! И хоп нещо прясно и топло.
Derelieva Kristina Гнусотия...

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!