Фейсбук реакции на обвиненията срещу Евгений Жеков

Фейсбук реякции на обвиненията срещу Евгений ЖековФалшивият профил Andon Shalimanov (зад който се крие Янко Янков) пусна една история за Евгений Жеков и Мария Динева и във Фейсбук са започна веднага дискусия, още повече, че историята беше за парк "Бедечка":
Andon Shalimanov Защо Евгени Жеков и общинската съветничка Мария Динева искат "Бедечка", да остане парк? Отговора е повече от ясен. Фирмите "Геоинвест", ООД в която съдружници са Евгений Гинев Жеков, Мария Танева Динева и Младен Бончев Буюклиев и Старозагорски имоти на Евгени Жеков строят жилищни сгради в местността ,"Орехите".Ако бъдат реализирани имоти в "Бедечка" то цената им ще падне.Още повече, че Евгени Жеков /е негласен собственик/ във вече построените кооперации в "Бедечка". Техен строител е е Михаил Иванов Махайлов. Справка в Търговския регистър показва, че той е едноличен собственик на фирмите Стубел М ЕООД, Шаула ЕООД, Акраб ЕООД, както и равноправен партньор в Загорастрой 1 ООД.
Mira Jivanmukti Сигурна съм, че имат още стотици причини да искат Бедечка да си остане парк. Но Вие едва ли ще ги изброите.
Andon Shalimanov Защото тази причина е съществена!
Евгений Жеков Хлапе, последния път ти спестих нещо и сега ще ти го кажа: Неблагодарниците остават сами, като бездомни кучета.
Ваня Вангелова Това ми звучи като заплаха!
Евгений Жеков Ако аз съм причината да бъде запазен парк Бедечка и природата в него за мен ще е чест! За съжаление не е така, но се убеждавам , че си струва старозагорци да излязат на 18 на референдума и да гласуват с ДА. Въпросът е ясен - парк за всички или квартал за някои.
Nikolai Rachev Да си вземат собствениците земите и да правят каквото си поискат.
Минко Минчев Че колко пъти да ги вземат. Да им върнат нещо вече наплатено, за да ги продадат пак.
Мария Динева Още с първите ми думи в защита на парк Бедечка знаех, че тази битка не е от леките. Очаквах да бъда плашена, плюта, обиждана и засипана с клевети и помия. Но който ме познава добре знае, че това няма да помогне. Нито ми пука, нито ме е страх! Заспивам с чиста съвест и знам, че съм избрала правилната страна! На 18 юни - ДА за парк Бедечка!
Мария Динева Що се отнася до автора на поста не го винете, много му се събра на момчето. Какво друго освен един фалшив профил да си направи и да си успокоява душичката.
АЛБЕНА СТОЯНОВА Не знам кой какъв и какви цели преследва, но аз като обикновен гражданин ще гласувам с ДА. Вървях тази вечер през града и навсякъде ухаеше на липи, и в градската градина, и в тази на V то беше пълно с играещи деца и хора седнали просто на хладина, та се замислих с благодарност за нашите предци, които са сътворили тази зеленина и са я запазили за нас. Един ден нашите бъдещи съграждани по същия начин ще се радват и на Парк Бедечка. Нали и собствениците ще бъдат обезщетени, защо е тази помия по форумите!
Mira Jivanmukti Браво, г-жо! Точно така е и точно за това трябва да се замислим! Супер, че ще гласувате с ДА! Целият град ще гласува с ДА, сигурна съм. Ще спасим Бедечка.
Жулиен Иванов Ах как прозира янковщината.
Mira Jivanmukti Тя може ли изобщо да бъде скрита?
Alex Ivanov Andon Shalimanov по-фалшив профил не намери ли? Кой е този Евгени Жеков? Ти поне проверяваш ли какво пишеш? Целия този сценарий няма едно изречение, което да не си противоречи с предишното. Поне показваш открито това, което почти целия град вече знае - всеки, който е за парка независимо по каква причина бива сплашван, оплюван, обиждан и дискредитиран. Сами се закопавате така - кой ще ви купи квартал с тези мутренски подходи? Добре е, че жителите на Стара Загора виждат какви са истинските ви методи и защо много хора не искат открито да подкрепят парка.
Stefan Iliev Шалимафанов, формулирали сте го точно - "Да остане парк".
Михаил Михайлов Този фалшив профил е на Янко Янков, носещ славния прякор Гъза!
Йордан Йорданов Като гледам с пенявенето, някой е тръгнал към психо болницата в гр. Раднево. Да не прочетем скоро, че човека с маската е изкукуригал?

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!