ШОК: Общинската съветничка Ивета Азиатския трипер била бременна?!

ШОК: Общинската съветничка Ивета Азиатския Трипер била бременна?!Драги старозагорци, страшен слух плъзна из старозагорските групи във Фейсбук: Бившата проНститутка и настояща общинска съветничка Ивета Лазарова, по прякор Азиатския трипер, била бременна:
Жулиен Иванов Извинявам се за невежеството си, ама коя е тази Ивета трипера, за която чета цял ден по групите, и така и не разбрах от кого била бременна? Ако някой има инфо, моля нека да сподели.
Милен Минев Тази не беше ли любовницата на Янко Янков?
Mira Jivanmukti О, това е чудесно! Поздравления!
Силвия Иванова Честито на младите, които и да са те.
Жулиен Иванов Стига сте се хилили, ами кажете коя е тази звезда, и от кого е заченала.
Николай Димитров А възможно ли е да не е заченала от човек... отдавна сексуалните контакти придобиха различни форми...
Hristo Atanasov Ако Янко Янков има нещо общо коя ли ще е силиконката, казвам го защото знам,че е голям почитател на чалгата и чалга "красавиците" :D
Михаил Михайлов Малко инфо за Ивета Лазарова - проНститутка, бивша "миска" и настояща общинска съветничка! А относно дали е заченала - не знам! А и да е заченала - знаеш ли от кого?! Една проНститутка може да зачене от доста хора. Все пак, ако е вярно, че е заченала, смятам за най-вероятни бащи Янко Янков или Илиян Илиев - последният преди известно време ми размахва една тлъста пачка пари и каза, че отива при Ивета Азиатския трипер да се забавлява... След това му запалиха колата! Не знам, Янко може да е изревнувал от Илиян - щото Ивета бая се облажи покрай Янко, пък накрая Илиян да и натъпче гъза с човечета...
Милка Колдамова Хора, това минава и янковите граници. Спрете се!
Михаил Михайлов Кое минава Янковите граници? Че спи с проНститутката Ивета Лазарова? Че й е направил дете? или Че е изревнувал като е разбрал, че Илиян Илиев е натъпкал гъза на Ивета с човечета? Милке, би ли била по-конкретна!
Mira Jivanmukti Както се казва: истината надминава и най-смелите фантастики.
Милка Колдамова Мишо, както ми е отвратително да чета за себе си, за Живка, Мира и останалите гнусотии и лъжи, така ми е отвратително да чета и за Ивета или който и да било друг. Кой какво има в чинията и в чаршафите си е лично негова работа и не засяга абсолютно никого! Какво те теб засяга Ивета с кого ляга? Стига, грозно е.
Mira Jivanmukti Относно повторния палеж на колата на Илиян... Съмнявам се да е Янко, още по- малко пък от ревност по Ивета. Учудващо кяк няколко дни преди повторния палеж, самият Илиян ми сподели, че добре би било да му запалят и другата кола, тъй като била застрахована, а и така рейтингът му се вдигал... Аз пък го попитах защо не си я самозапали тогава... Няколко дни след това - бууум!
Михаил Михайлов Грозно е, но е истина! Пък ти ако искаш чети! Жулиен Иванов попита, аз отговарям! дори не бях споменал, как тая същата се е насирала в ръцете на един приятел... айде ще си спестя подробностите, за да можеш и ти, Милке, да четеш!
Mira Jivanmukti Ако Ивета е бременна - това е чудесно, но никак не ни вълнуват подробностите, обаче. Тук Милка е напълно права. Като жена я подкрепям напълно и не ми е приятно да слушам гнусотии относно.
Михаил Михайлов Чакам Илиян Илиев да се произнесе по темата... Може и Господ да е осеменил Ивата Азиатския Трипер, все пак вече има прецедент с дева Мария!
Vergina Nikolaeva Mateva Хора, любовните им саги тип латино сериал не засягат никого. А и кой знае дали твърденията са верни. Янко писа гнусотии за Петко, Живка, Мариана, Слави, Мира и всички се ядосахме. А сега тук се пише още по-грозно и долно. Призовавам да се включи админ и да заключи публикацията, грубите коментари да изтрие или даже самия пост. Не ни е работа да се бъркаме в личния живот на хората, както не искаме те да се бъркат в нашия. Нека не им падаме на нивото!
Михаил Михайлов Нищо й няма на публикацията, човекът просто пита коя е тая... Аз понеже знам - му отговорих! Пак повтарям, не знам дали е бременна... но че е проНститутка - ЗНАМ ОТ СИГУРЕН ИЗТОЧНИК! Ако не беше вярно, досега щяха да са започнали да ме съдят!
Vergina Nikolaeva Mateva Пак казвам - не ни е работа да се месим в чуждия личен живот, особено по такъв грозен начин.
Михаил Михайлов Въпрос на гледна точка! Аз пък считам, че когато някоя е проНститутка, това трябва да се знае!
Mira Jivanmukti И все пак те са публични личности. Общинските съветници, имам предвид. Ако един общински съветник е престъпник, друг пък проститутка, това директно влияе на обществеността.
Vergina Nikolaeva Mateva Ок, да, ама е грозно така да се обсъжда кой с кого спял. Кой какво си прави в чаршафите е негова работа.
Mira Jivanmukti Напълно съм съгласна за езика - отвратителен е. И не, не ме вълнува с кого спи/спят, а какви ги вършат в Общински съвет - Стара Загора. А то, да ти кажа честно в Съвета е същото - проституция. И ей тука ме засяга.
Михаил Михайлов Матева, като не ти харесва темата, защо пишеш в нея, защо я четеш? Знаеш ли колко теми според мен са пълни лай*а, но не пиша по тях какви лай*а са и не искам от администратора да ги затваря!
Борис Кършаков Като се има предвид, че бат Янко се кани да става кмет, темата е много важна. Не е без значение коя ще е първата дама на Стара Загора (жената на кмета) и дали прякора и ще е "Трипера". Това е важен въпрос за целия град. Представете си жената на кмета да се казва Ивета с прякор "трипера" - ами не върви някак си.
Hristo Atanasov Айде да обединим цялата група срещу Я.Я. Аз не искам в Стара Загора кмет чалгар!

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!