ШОК: Фейсбук изтри профила на Янко Янков

ШОК: Фейсбук изтри профила на Янко ЯнковГолям цирк, голям панаир: на 16.06.2017 г. Фейсбук изтри профила на фейсбук героя на Стара Загора Янко Янков, по прякор Гъза. Горд съм, че пръв забелязах липсата на този профил, както и че е останал резервния профил на Гъза. Веднага споделих в групите "благата вест" и започнаха едни коментари... Вижте сами:
Михаил Михайлов Днес сутринта (16.06.2017 г.) след масирано докладване от природозащитници бе спрян профила на Янко Янков във Фейсбук!
Stayko Staykov Има още пет поне!
Petar Veliki Е, това си е новина, фейсбук героя Янко, заличен от нета.
Diana Iskreva Защо да го докладват защитниците на Бедечка. Янко ясно заяви, че ще гласува ЗА ПАРКА!
Михаил Михайлов А защо, Диана, ти се отъждествяваш с ВСИЧКИ природозащитници? Аз, например, също съм ЗА парк, изразих си мнението и в сайта си и във фейсбук, но нещо да съм хукнал да се присъединявам към "Запазете Бедечка!"? Това го казвам, за да стане ясно, че не винаги най-кресливите и най-нахалните вършат най-много работа, като още веднъж заявявам, че нямам общо със спирането на профила... Под нивото ми е!
Petko Petkov Аз също нямам общо със спирането, но Diana Iskreva е един от най-активните участници, която неспирно говореше и информираше хората на терен. Защо да не е една от Запазете Бедечка?
Petar Veliki Може сам да се е изтрил и да се прави на жертва.
Mira Jivanmukti Мишо, масирано дойладване от нас не е имало.
Stefan Iliev Едва ли са природозащитниците. Някакви шменти-капели пак.
Alex Ivanov Явно се има предвид природозащитници извън "Запазете Бедечка". Със който говорих днес никой не знаеше защо е станало. Но наистина последно той беше за парка, някак няма логика да го трият от Запазете Бедечка!
Люба Маринова-Петкова Гарантирано никой от Запазете Бедечка не го е направил, ние много се забавлявахме с неговите публикации и искренно вярвахме, че ни помага! Мир на профила му...
Stefan Iliev Забавен човек. Сега чух, че щял да спасява парка и признал, че дърветата са над 3 000. Но затова май вече е добре да се произнесе някой специалист в областта на медицината.
Михаил Михайлов Янко наистина е забавен персонаж и ще липсва на много хора във фейсбук! Надявам се хората на другаря Марк(с) бързо да поправят грешката си и да възстановят профила! Но относно спирането по пътя на изключването, единствени заподозрени остават природозащитниците!
Petko Petkov Facebook определено не работи така, както си представяте! Никой не го е "хаквал", много хора са го репортнали. Много повече от колкото са "защитниците".
Люба Маринова-Петкова Мдааа, всички занаят, че сме 30 човека барабар с децата ни.
Mira Jivanmukti Михаил Михайлов - ние не сме злопаметни. Той е злопаметен. Просто възмездието го е настигнало. Който другиму гроб копае - сам пада в него, знаете.
Desislava Petkova Абе много питахте и се поинтересувах къде е Янко Янков?????? Няма го - спрян му е профила. Но за сметка на това някой му е направил фалшив профил с името Янко Янков и неговата снимка.
Светла Ангелова Според мен с профила му се е случило нещо!
Николай Колев Усъвършенстване чрез прераждане!
Nikola Raykov Чух, че го търсели едни момчета...
Alex Ivanov Аз си мисля, че може да е спрян заради провала в саботажа на референдума? Спомням си, че на мен интервюто в БНР Стара Загора ми го бяха репортнали за fake news в рамките на часове... Определено имат изградена такава мрежа. Няма да се учудя, ако е използвана срещу ЯЯ..
Mira Jivanmukti Хахахахаха
Miroslav Trifonov Някой му бил направил фалшив профил....а този профил е направен преди година хахахах
Vergina Nikolaeva Mateva Янко не му е изтрит профила. Ама не се връща да е администратор в групата си. Поне на мен ми се отваря профила му.
Михаил Михайлов Това му е вторият (РЕЗЕРВНИЯТ) профил! Но този профил той почти не го използва и този профил не е администратор в групата му! Днес видях, че е направил изявление от този профил!
Yancho Yanev Да не му е хакнат профила? С това изявление...!
Михаил Михайлов Той Янко по принцип е хакнат в главата, само че с кол като малък! Така че от време на време пише несвързани и нелогични неща! ... Но за изявлението не знам.
Mira Jivanmukti Този профил не е на Янко Янков- уточнявам. Само снимката е на Янко. Това е фалшив профил на човек, оредставящ се за Янко. Михаил Михайлов - не е на Янко Янков. Престани. Стига.
Михаил Михайлов Мира, първо от сигурен източник знам, че във вашите среди се е обсъждало БЛОКИРАНЕТО на профила на Янко Янков! Направихте го на 16.06.2017 г. и сега всячески се опитвате и другите му профили да ги поставите под съмнение! Вие престанете, че се излагате! Не стига, че му унижожихте основния профил, ами сега искате да си измиете ръцете с мен!
Лъчезар Кънчев Даже пост написах в групата на Янко Янков, че сме осиротели, и не е същото без него.
Михаил Михайлов Защо отклонявате вниманието от ГЛАВНАТА ТЕМА, а именно, че основният профил на Янко Янков бе докладван от природозащитниците и изтрит от фейсбук!
Stefan Iliev Не са природозащитниците. Може би, господин Янков е решил да се оттегли доброволно. Не допускате ли тази възможност?
Лъчезар Кънчев Михайлов, ако беше така, мислиш ли че нямаше досега да изреве чрез другият си профил, за който твърдиш че е негов?
Михаил Михайлов Вероятно Янков го е страх, че ще докладвате и другия му профил и затова не реве... А колкото до вероятността да се е оттеглил доброволно - това би бил един ДОСТОЕН ХОД НА МЪДЪР И ЗРЯЛ ЧОВЕК!

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!